Elütöttek Nagyharsányban két rendőrt

2022. 07. 03., v - 10:36
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A gépkocsivezető nem tudott megállni, és elsodorta az út mellett álló rendőrautót, valamint a közúti ellenőrzést végző rendőröket.

Egy személygépkocsi közlekedett 2022. július 2-án 21 óra 55 perckor Siklós irányából, amikor Nagyharsány belterületén közúti ellenőrzés keretén belül a rendőrök ellenőrzés alá akarták vonni. A rendelkezésre álló adatok alapján a vélhetően nagy sebességgel érkező jármű vezetője későn észlelte a két rendőrt, vészfékezett, azonban a gépkocsival már nem tudott megállni. A jármű az útról kisodródott, nekiütközött az út mellett álló rendőrautónak, és elsodorta a rendőröket is.

A balesetben mindkét rendőr megsérült, őket a mentő kórházba szállította. A 28 éves gépkocsivezető a baleset okozásáért a helyszínen elismerte a felelősségét, ellene közúti baleset okozása miatt indított büntetőeljárást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.