Elütöttek Nagyharsányban két rendőrt

2022. 07. 03., v - 10:36
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gépkocsivezető nem tudott megállni, és elsodorta az út mellett álló rendőrautót, valamint a közúti ellenőrzést végző rendőröket.

Egy személygépkocsi közlekedett 2022. július 2-án 21 óra 55 perckor Siklós irányából, amikor Nagyharsány belterületén közúti ellenőrzés keretén belül a rendőrök ellenőrzés alá akarták vonni. A rendelkezésre álló adatok alapján a vélhetően nagy sebességgel érkező jármű vezetője későn észlelte a két rendőrt, vészfékezett, azonban a gépkocsival már nem tudott megállni. A jármű az útról kisodródott, nekiütközött az út mellett álló rendőrautónak, és elsodorta a rendőröket is.

A balesetben mindkét rendőr megsérült, őket a mentő kórházba szállította. A 28 éves gépkocsivezető a baleset okozásáért a helyszínen elismerte a felelősségét, ellene közúti baleset okozása miatt indított büntetőeljárást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Lecserélte a rendszámtáblát

A debreceni nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 40 éves férfit.

 

Szemétbe dobott milliók

Kidobták a Budapesten ellopott autóban talált többmillió forint értékű akkumulátort a tolvajok. A terézvárosi rendőrök elfogták a feltételezett tetteseket, a lopott kocsit és az akkukat megtalálták.

 

Kizsebelt valakit - FELISMERI?

A Széll Kálmán téren alvó férfitől lopta el értékeit, a rendőrök keresik a felvételen látható férfit.