Elvitte a víz

2023. 10. 31., k - 15:16
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A vízirendőrök partszakadás miatt elszabadult csónakokat mentettek ki a Tiszából.

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányságra egy szolnoki lakos tett bejelentést 2023. október 30-án, hogy Besenyszög-Dobapuszta külterületén lévő, úgynevezett "Doba" tiszai partszakasznál található kikötőből eltűnt a horgászcsónakja. A bejelentő elmondta, hogy a csónak feltételezhetően a hajnalban történt természetes partszakadás következtében sodródhatott el. A vízirendőrök megjelentek az érintett partszakasznál, ahol megállapították a bejelentő által elmondottakat. A part leszakadása miatt 23 csónak szabadult el, melyből 21-et a helyi horgászok az esemény bekövetkezésekor rögtön kimentettek, azonban kettőt már nem tudtak, azokat elvitte a víz. A rendőrök az elsodródott csónakokat megtalálták, biztonságba helyezték és a tulajdonosoknak visszaadták.    

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rács mögött

A ráckevei rendőrök elfogták, a bíróság letartóztatta azt a 21 éves férfit, aki rövid idő leforgása alatt 16 helyre tört be.

 

Mentések a viharban

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai július 22-én öt esetben hét személyt mentettek ki a tóból.

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.

 

Dühében gyújtogatott, még aznap elfogták

Senkitől nem tudott cigarettát kérni, ezért felgyújtotta egy trafik zárt, műanyag ajtaját egy férfi Magyarbánhegyesen. A rendőrök hamar kiderítették, ki volt a rongáló, és vádemelést javasolnak ellene.

 

Lakásbetörő őrizetben

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy 24 éves férfit, aki az elmúlt hónapokban 10 bűncselekményt követett el Fegyverneken, zömmel lakásbetöréseket.