Elzárás és végrehajtandó szabadságvesztés – három körözött férfit fogtak el a rendőrök Vas megyében

2021. 01. 25., h - 08:12
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy férfi a kiszabott közérdekű munkát nem teljesítette, míg egy másik férfi a pénzbírságot, a harmadik pedig a helyszíni bírságot nem fizette be.

Munkatársaink 2021. január 24-én, Szentgotthárdon igazoltattak egy 44 éves férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a személlyel szemben a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, mivel a részére kiszabott közérdekű munkát nem teljesítette és azt a Zalaegerszegi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja végrehajtandó szabadságvesztésre változtatta át. A rendőrök a zalaszentmihályi férfit a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.

A járőrök 2021. január 24-én, Celldömölkön igazoltattak egy helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a személlyel szemben a Celldömölki Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be. A pénzbírságot a Szombathelyi Járásbíróság elzárásra változtatta át, amelynek letöltését a 37 éves férfi nem kezdett meg. A rendőrök a személyt elfogták és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.

Egy helyi lakost igazoltattak a rendőrök 2021. január 24-én, Kőszegen, a Lékai úton. Az intézkedés során munkatársaink megállapították, hogy a férfival szemben a Kőszegi Rendőrkapitányság körözést rendelt el helyszíni bírság helyébe lépő szabálysértési elzárás végrehajtása miatt. Az egyenruhások a férfit elfogták és a Főkapitányság fogdájába szállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.