Elzárás és végrehajtandó szabadságvesztés – három körözött férfit fogtak el a rendőrök Vas megyében

2021. 01. 25., h - 08:12
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy férfi a kiszabott közérdekű munkát nem teljesítette, míg egy másik férfi a pénzbírságot, a harmadik pedig a helyszíni bírságot nem fizette be.

Munkatársaink 2021. január 24-én, Szentgotthárdon igazoltattak egy 44 éves férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a személlyel szemben a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, mivel a részére kiszabott közérdekű munkát nem teljesítette és azt a Zalaegerszegi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja végrehajtandó szabadságvesztésre változtatta át. A rendőrök a zalaszentmihályi férfit a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.

A járőrök 2021. január 24-én, Celldömölkön igazoltattak egy helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a személlyel szemben a Celldömölki Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be. A pénzbírságot a Szombathelyi Járásbíróság elzárásra változtatta át, amelynek letöltését a 37 éves férfi nem kezdett meg. A rendőrök a személyt elfogták és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.

Egy helyi lakost igazoltattak a rendőrök 2021. január 24-én, Kőszegen, a Lékai úton. Az intézkedés során munkatársaink megállapították, hogy a férfival szemben a Kőszegi Rendőrkapitányság körözést rendelt el helyszíni bírság helyébe lépő szabálysértési elzárás végrehajtása miatt. Az egyenruhások a férfit elfogták és a Főkapitányság fogdájába szállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.

 

Kereste a bajt – őrizetbe vették

A zuglói rendőrök gyanúja szerint egy férfi eltiltás hatálya alatt vitt el egy nyitva hagyott autót a XIV. kerületből, majd másnap volt barátnője házánál is jelenetet rendezett.

 

Tíz díler rendőrkézen

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.