Engedély nélkül vitte el az autót

2017. 10. 07., szo - 08:23
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalaegerszegi nyomozók vádemelést javasolnak egy 17 éves helyi fiúellen.

A kamasz 2017. szeptember 10-én a délutáni órákban Zalaegerszegen, a családi házuk udvarából elvitt egy Daewo Matiz típusú személyautót a tulajdonos tudta és engedélye nélkül, aki kárpitos munka elvégzése miatt hagyta a gépjárművét a családnál. A fiú haladása során a Becsali út és a Budai-völgyi utak kereszteződésénél összeütközött egy Opel típusú személyautóval. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Az adatok egyeztetése során kiderült, hogy a kamasz nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök a gyanúsítottat elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

 

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 17 éves fiú ellen jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészségre.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az út vége

Büntetőeljárás indul egy 22 éves magyar sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittasan vezettek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 23 ittas, illetve 1 bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 20. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.