Falubelijét lopta meg

2022. 09. 05., h - 11:32
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A zagyvarékasi férfi okosórát és egy nagyképernyős televíziót vitt magával. Még arra is gondja volt, hogy legyen mivel bekapcsolnia majd a tévét. A szolnoki rendőrök gyors felderítésének köszönhetően tévézni már nem maradt ideje.

Egy helyi lakos tett bejelentést a Szolnoki Rendőrkapitányságra, mert ismeretlen személy 2022. szeptember 2-án a kora délutáni órákban – míg otthonától távol volt – bement a zagyvarékasi családi házába. A jogsértő a lakásból egy televíziót – a hozzátartozó távirányítóval együtt – és egy okosórát vitt magával.

Bejelentést követően a rendőrök helyszíni szemlét tartottak, adatokat gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki. A nyomozási cselekmények eredményeként a bűnügyes kollégák figyelme egy helybeli lakosra terelődött, akit elszámoltattak a bűncselekménnyel kapcsolatban. A 31 éves férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A rendőrök kutatás során megtalálták a televíziót és a távirányítót, azonban az okosórát továbbra is keresik.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.