Fejér megyében történt

2021. 01. 06., sze - 08:35
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Sárkeresztúron két személyt is előállítottak a rendőrök.

A járőrök 2021. január 5-én 10 óra 20 perckor Sárkeresztúron, az Arany János utcában ellenőriztek egy helyi lakost. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a 49 éves férfi kihallgatása vált szükségessé, mivel Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai egy korábbi üggyel kapcsolatban eljárást indítottak vele szembe, lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az egyenruhások előállították a férfit az Abai Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A rendőrök 2021. január 5-én 17 óra 37 perckor Sárkeresztúron, Fő utcában intézkedtek egy 20 éves helyi lakossal szemben. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfi körözését a Sárbogárdi Rendőrkapitányság elrendelte, mivel a rá jogerősen kiszabott pénzbírságot nem fizette be. Őt a járőrök elfogták, előállították, majd a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.