Fejér megyében történt

2021. 10. 17., v - 08:06
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Pákozd külterületén személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A 8116-os számú úton Sukoró irányából Pákozd felé haladt 2021. október 16-án délután egy autós. A 35 éves szigetszentmiklósi sofőr haladása során, figyelmetlensége miatt egy enyhe kanyarban áttért a menetirányával szemközti forgalmi sávba. Ekkor egy előzőleg mögötte közlekedő motoros már az autó előzésében volt. A motorkerékpár vezetője az ütközés elkerülése érdekében balra húzódott, majd elesett, és az útárok falának csapódva állt meg. A két gépjármű nem ütközött össze. A balesetben a 40 éves zalaegerszegi motoros megsérült. Az eset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.