Fejér megyében történt

2022. 02. 11., p - 09:30
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Közúti közlekedési baleset helyszínén és vezetői engedély nélküli sofőrrel szemben intézkedtek a rendőrök.

A rendőrök közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek 2022. február 10-én 14 óra 45 perc körül az M7-es autópálya 77-es kilométerszelvényében, a Balaton felé vezető oldalon. A rendelkezésre álló adatok alapján egy román állampolgárságú sofőr tehergépkocsival közlekedett a sztrádán, Polgárdi térségében a külső forgalmi sávban, amikor a járműszerelvény vezetője-eddig tisztázatlan körülmények között- az úttestről lehaladt és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árokba hajtott, ahol fákat döntött ki, majd enyhén oldalára dőlve állt meg. A 49 éves férfit a mentők megfigyelésre kórházba szállították.

A körzeti megbízottak 2022. február 10-én 12 óra 30 perc körül Székesfehérváron, a Balatoni úton ellenőriztek egy személygépkocsit és annak sofőrjét. Az intézkedés során megállapították, hogy a 21 éves helyi lakos soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel, ezért őt az egyenruhások a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol meghallgatását követően őrizetbe vették, majd fogdába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.

 

Szakértelem, szorgalom, empátia

Az áldozatok védelméért, segítéséért Victima Protector díjjal tüntették ki Budai-Acsai Krisztina r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi fővizsgálóját.

 

Megszúrta ismerősét

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”.

 

Elfogták a sírrongálót

A Tamási Rendőrkapitányságon kihallgatták azt a férfit, aki a gyanú szerint 16 sírt rongált meg Nagykónyiban.

 

Rendőrök a villamosokon és a buszokon

A budapesti rendőrök több embert elfogtak, hármat előállítottak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.