Fejér megyében történt

2022. 11. 24., cs - 08:06
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Az egyenruhások anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek 2022. november 23-án reggel Székesfehérváron, a Beregszászi utcában, ahol egy férfi autójával egy ingatlan kerítésének hajtott. A helyszínelés során megállapítást nyert, hogy az 58 éves sárszentágotai sofőr járművét úgy vezette, hogy elindulás előtt szeszes italt fogyasztott. A férfit a rendőrök mintavételre előállították, a vezetői engedélyét elvették, és büntető feljelentést tettek ellene.

Sárbogárdon, az Ady Endre úton ellenőriztek a járőrök 2022. november 23-án este egy autóst, akiről megállapították, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott. A 40 éves helyi illetőségű férfit a rendőrségre előállították, a vezetői engedélyét elvették, és büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a közúti közlekedési szabályok betartására. A szeszes italok és bódító szerek használata már kis mennyiségben is olyan élettani hatásokat váltanak ki, amelyek nem teszik lehetővé a biztonságos járművezetést. Fogyasztásuk hatására növekszik az észlelési idő, tompulnak a reflexek, a baleseti kockázat kimagasló. Aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és nemcsak önmagát, mások életét is veszélyezteti!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Állati csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában.

 

A migráció, mint üzlet

Ezzel a címmel szervezett szakmai konferenciát a KR NNI. A kétnapos képzés során a szakemberek az illegális migrációra épülő nemzetközi szervezetek által elkövetett bűncselekmények elleni küzdelem legújabb kihívásait vették górcső alá.

 

Életet mentettek a jászsági rendőrök

A jászapáti rendőrök több mint fél óráig alkalmaztak mellkaskompressziót egy eszméletlen 74 éves jászberényi férfi megmentése érdekében, aki az időben megkezdett újraélesztésnek köszönhetően életben maradt.

 

Rablás egy üveg borért

A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, ki betört egy 86 éves szendrői idős emberhez.

 

Felismeri?

A dunakeszi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.