Fél óra alatt megtalálták az eltűnt ötéves zalai kisfiút

2021. 11. 16., k - 13:54
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Egyedül indult útnak, hogy vacsorát vigyen dolgozó édesapjának.

A Gyenesdiáson szolgálatot teljesítő rendőröktől egy kétségbeesett asszony kért segítséget 2021. november 15-én 18 óra 10 perckor, aki elmondta, hogy miközben otthonában 10 hónapos gyermekét altatta, a nappaliban játszó 5 éves kisfiát pár perc leforgását követően már nem találta az ingatlanban, aki a lépcsőházban elhelyezett kerékpárjával indulhatott útnak és azóta sem került elő.

Az egyenruhások haladéktalanul a kisgyermek keresésére indultak, akit fél óra alatt Keszthelyen, a Csapás úti körforgalomnál épségben meg is találtak egy állampolgár segítségével, aki bejelentést tett, hogy egy kisfiú az út szélén kerékpározik.

Az ijedt fiúcska elmesélte, hogy csak vacsorát szeretett volna vinni az este is munkát végző édesapjának, aki biztosan éhes, ezért magához vett egy kis sült paprikát, édesanyjának nem szólt semmit, kinyitotta a bejárati ajtót és kijött a lakásból, az ételt beletette a biciklije kormányán lévő kosárba, felkapcsolta rajta a világítást, majd így indult el a lépcsőházból ki az udvarra, majd az utcára.

A keszthelyi rendőrök a gyermeket épségben átadták az édesanyjának.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam