Feltehetően bódultan vezetett, balesetet okozott

2022. 01. 03., h - 07:28
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A sofőr egy écsi ingatlan kerítésének ütközött.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. január 2-án 1 óra 5 perckor. A szemle adatai szerint egy Mercedes Vito gépkocsi vezetője a 82. számú főúton, Écs belterületén, Győr felől Ravazd irányába közlekedett. Haladása során járműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg, így a Fő út 36. szám előtt, az enyhén balra ívelő kanyarból kihaladva, a jobb oldali laza, füves útpadkára hajtott. Onnan az útra visszatérni nem tudott, ezért az árokparton haladt tovább, majd a Fő utca 42. számú ingatlan kapubejárójának csapódott. Az ütközés erejétől a jármű megpördült, és a ház kerítését, majd a mellette lévő ingatlan kerítését és járdáját is megrongálta, végül az árokban kötött ki. A baleset során a gépkocsit vezető férfi megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A sofőr elismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt kábítószert fogyasztott, ezért a befolyásoltságának megállapítására a rendőrök mintavételre intézkedtek.

A Győri Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.

 

Hiába bújt el, a rendőrök elfogták

A kiskunhalasi rendőrök a földön, a házak tetején, a Készenléti Rendőrség drónja a levegőből kereste az elkövetőt. Munkájukat a város térfigyelő rendszere is segítette.