Fűkaszát lopott

2019. 07. 07., v - 06:00
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kisbéri nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát az 58 éves tettes ellen.

A gyanú szerint a férfi 2019. június 6-án Bakonyszombathelyen, ismerőse bekerített udvaráról ellopott egy fűkaszát, amit később elrejtett. A tettes, hogy ne keveredjen gyanúba, másnap értesítette a sértettet, hogy talált egy fűkaszát. A megtalált eszköz a sértett tulajdona volt, aki az eset után feljelentést tett a Kisbéri Rendőrkapitányságon. A nyomozók még ezen a napon kihallgatták azt az 58 éves férfit, aki a kerti gépet ellopta. A bakonyszombathelyi lakos a bűncselekmény elkövetését beismerte. Elmondta, hogy az ő gépe elromlott, ezért lopott másikat. A tettes ellen lopás vétség miatt folytattak büntetőeljárást. A Kisbéri Rendőrkapitányság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügyiratokat átadta a Komáromi Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Robbantani akart

A zuglói rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett​​ egy áruházat.

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.