Fűkaszát lopott

2019. 07. 07., v - 06:00
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kisbéri nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát az 58 éves tettes ellen.

A gyanú szerint a férfi 2019. június 6-án Bakonyszombathelyen, ismerőse bekerített udvaráról ellopott egy fűkaszát, amit később elrejtett. A tettes, hogy ne keveredjen gyanúba, másnap értesítette a sértettet, hogy talált egy fűkaszát. A megtalált eszköz a sértett tulajdona volt, aki az eset után feljelentést tett a Kisbéri Rendőrkapitányságon. A nyomozók még ezen a napon kihallgatták azt az 58 éves férfit, aki a kerti gépet ellopta. A bakonyszombathelyi lakos a bűncselekmény elkövetését beismerte. Elmondta, hogy az ő gépe elromlott, ezért lopott másikat. A tettes ellen lopás vétség miatt folytattak büntetőeljárást. A Kisbéri Rendőrkapitányság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügyiratokat átadta a Komáromi Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.