Fűkaszát loptak

2023. 05. 10., sze - 13:29
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nagykanizsai rendőrök elfogták a tolvajokat.

A sértett tett feljelentést 2023. március 7-én a rendőrségen amiatt, hogy a nagykanizsai ingatlana előtt leállított autójából elloptak egy fűkaszát, valamint szerszámokat. A lopás miatt közel háromszáz ezer forint kár érte.

Az egyenruhások a nyomozás során beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 42 éves helyi férfit, valamint annak 39 éves élettársát, akiknél megtalálták az ellopott fűkaszát is.

A rendőrök mindkét személyt elfogták, és előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozók megállapították, hogy a páros férfi tagja több Nagykanizsán elkövetett vagyon elleni bűncselekménnyel is gyanúsítható, ezért a bűnismétlés megakadályozása érdekében őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.