Garázdaság a buszpályaudvaron

2024. 02. 21., sze - 07:58
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A veszprémi rendőrök őrizetbe vettek egy kötekedő férfit.

A peronon várakozó utasokkal kiabáló, kötekedő férfit állítottak elő a veszprémi járőrök a helyi buszpályaudvarról 2024. február 18-án késő délután. A Veszprémhez közeli kistelepülésen élő 29 éves férfit az egyenruhások a helyszínen elfogták, majd előállították.

A nyomozók – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki, és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.