Garázdaság Hácson

2021. 07. 25., v - 08:17
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták a feldühödött férfit.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 39 éves hácsi lakos 2021. július 23-án délben, egy élelmiszerbolt előtt korábbi sérelme miatt ököllel arcon ütötte haragosát, aki ezt követően nekiesett egy padnak és elesett. A sértett az eset során 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A bántalmazásnak a bolt vásárlói vetettek véget és próbálták lenyugtatni az agresszort, akinek magatartása megbotránkozást és riadalmat keltett. A bejelentést követően a rendőrök még aznap elfogták a gyanúsítottat, majd előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra.

A nyomozók a férfit - bűnügyi őrizetbe vétele mellett - garázdaság, valamint könnyű testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

10 percen belül a helyszínen

Tűz ütött ki egy bölcskei háznál, a dunaföldvári rendőrök egy asszonyt mentettek ki, majd megkezdték az oltást.

 

Finn módszerrel ellenőriztek

A közlekedésbiztonsági akció során a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök 11 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.

 

Pakson tartottak értekezletet

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.