Garázdaság Pécsett

2021. 06. 28., h - 11:03
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök eljárást indítottak egy kovácshidai és egy bostai férfi ellen.

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 25 éves kovácshidai és egy 20 éves bostai férfit, akik a gyanú szerint 2021. június 27-én 6 óra körül Pécsett, a Bajcsy-Zsilinszky és a Cindery utca sarkán szóváltásba keveredtek két másik férfivel. Ezt követően többször megütötték, megrúgták őket úgy, hogy az egyik sértett eszméletét vesztette. A rendőrök a beszerzett adatok alapján beazonosították a feltételezett elkövetőket, majd elfogták és előállították őket a rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten beismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését.

Ellenük garázdaság miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Több kiló droggal fogták el

A Nagykanizsa Rendőrkapitányság eljárást folytat egy 55 éves férfival szemben jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának bűntette miatt.

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Súlyos balesetet okozott Budapesten

A sofőrnek nem volt jogosítványa, az autó nem rendelkezett forgalmi engedéllyel, és az utastérben nem volt gyerekülés sem; egy másfél éves kisfiú súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.