Gázszerelőnek adta ki magát

2023. 05. 05., p - 12:44
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A zalai rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy idős asszonyt tévesztett meg.

A gyanú szerint a 39 éves helyi férfi 2023. április 17-én úgy jutott be egy zalaegerszegi idős asszony lakásába, hogy villany- és gázszerelőnek adta ki magát, majd a nő figyelmetlenségét kihasználva eltulajdonította annak pénztárcáját, amiben készpénz és a sértett bankkártyája is benne volt, majd sietve távozott. A férfi ezután a lopott bankkártyával vásárolt, a pénzt pedig elköltötte.

A nyomozás során a rendőrök beazonosították, majd elfogták a feltételezett elkövetőt, akit előállítását követően információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.