Győr-Moson-Sopron megyében történt

2022. 03. 23., sze - 10:44
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt nap rendőri intézkedései számokban.

A szolgálatot ellátó állomány két körözés hatálya alatt álló személyt fogott el.

Győrben, a Révai utcában lévő MÁV pályaudvaron a reggeli órákban intézkedtek az egyenruhások egy 44 éves férfival, aki ellen a Kecskeméti Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, ezért őt elfogták, majd meghallgatását követően a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába kísértek.

A soproni rendőrök egy 20 éves fiatalembert igazoltattak 13 óra 15 perckor Ivánban, a Kápolna utcában, akinek ellenőrzésekor kiderült, hogy a Soproni Járásbíróság körözi, ezért őt elfogták és a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönbe vitték.

Az egyenruhások a megye útjain 1031 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amely során három sofőr esetében mutatott pozitív eredményt a műszer.

Szabálysértési feljelentéssel 10 esetben éltek a rendőrök, 58 személy esetében közigazgatási, míg 64 alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy figyelmesebben, türelmesebben, a szabályokat betartva vesznek részt a közúti közlekedésben.

…hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Majdnem gyalogosokat gázolt a zebrán

A sofőrt a hatóság az elsőbbségadási szabályok megsértése miatt négy hónapra eltiltotta a vezetéstől és harmincezer forint pénzbírsággal sújtotta.