Gyorsan bíróság előtt találhatja magát

2023. 03. 17., p - 09:00
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Lopni próbált egy házból egy férfi a Békés vármegyei Sarkadon. A rendőrök tetten érték, és az ügyét két hét alatt feldolgozták. A nyomozás iratai már az ügyészségen vannak.

Sarkadon, 2023. március 3-án reggel a rendőrök tetten értek egy férfit, amint lopni próbált egy lakatlan házból. A kerítés hiányos, és az ajtó is nyitva volt, így könnyedén bejutott az épületbe. Felment a padlásra, ahol eladható dolgok után kutatott. Két hangfalat, valamint egy zsákba kábeleket készített össze, de elvinni már nem tudta azokat, mert megjelentek a rendőrök, tetten érték és előállították. A Sarkadi Rendőrkapitányság a 26 éves férfi ellen lopás kísérlete miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges nyomozási cselekményeket két hét alatt elvégezték, és az ügy iratait 2023. március 16-án bíróság elé állítási javaslattal küldték el az ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi buszmegállóban ellopta a sértett pénztárcáját és mobiltelefonját.