Halmazat

2024. 05. 09., cs - 12:12
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Házilag rendszámozta át autóját egy babócsai férfi, aki ráadásul a vezetéstől is el volt tiltva.

A járőrök május 8-án 14 óra 39 perckor Babócsa külterületén ellenőriztek egy járművezetőt és megállapították, hogy a forgalomból kivont gépkocsira nem az ahhoz tartozó hatósági jelzések voltak felszerelve. A sofőr vezetői engedéllyel sem rendelkezett, és az intézkedés során azt is elismerte, hogy egy másik járműről tette át a forgalmi rendszámokat.

A rendőrök a 68 éves férfit előállították a Barcsi Rendőrkapitányságra, ahol ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.