Hamis bélyegzők az útlevelekben

2018. 05. 09., sze - 13:09
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A letenyei határrendészek egy bosnyák házaspárt állítottak elő, akiknek útlevelében hamis bélyegzőlenyomatok voltak.

A házaspár egy német rendszámú személyautóval jelentkezett belépésre 2018. május 9-én éjfél után a Letenyei Autópálya Határátkelőhelyen. Az útlevélkezelőnek az ellenőrzéskor feltűnt, hogy az 57 éves nő és 58 éves férfi úti okmányában szereplő szlovén határátléptető bélyegzőket feltehetően meghamisították. A bosnyák állampolgárokat a rendőrök előállították a határrendészeti kirendeltségre, ahol – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki őket közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.