Hamis bélyegzők az útlevelekben

2018. 05. 09., sze - 13:09
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A letenyei határrendészek egy bosnyák házaspárt állítottak elő, akiknek útlevelében hamis bélyegzőlenyomatok voltak.

A házaspár egy német rendszámú személyautóval jelentkezett belépésre 2018. május 9-én éjfél után a Letenyei Autópálya Határátkelőhelyen. Az útlevélkezelőnek az ellenőrzéskor feltűnt, hogy az 57 éves nő és 58 éves férfi úti okmányában szereplő szlovén határátléptető bélyegzőket feltehetően meghamisították. A bosnyák állampolgárokat a rendőrök előállították a határrendészeti kirendeltségre, ahol – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki őket közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.