Hazavitte a munkagépet

2017. 10. 26., cs - 08:05
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasol a rendőrség a tamási férfi ellen.

A Tamási Rendőrkapitányság eljárást folytatott jármű önkényes elvétele bűntett, valamint ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy helyi lakos ellen.

Baleset helyszínére riasztották a rendőröket Tamásiban, 2017. szeptember 10-én hajnalban, mert az egyik kereszteződésben egy munkagép nekitolatott egy személygépkocsinak. A baleset következtében közel félmillió forint kár keletkezett.

Az intézkedés során kiderült, hogy a munkagép vezetője engedély nélkül vitte el a járművet a munkahelyéről, melyet ittas állapotban vezetett. A rendőrök a 42 éves férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a bűncselekmények elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet.

Vallomásában elmondta, hogy a munkagéppel egy kisebb földmunkát végzett el a saját házánál.

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek a napokban átadták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Díjkitűzés

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Nagykanizsán történt fegyveres rablás kísérlete elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

 

Lezárt akta – több lopás is van a számláján

A fiatal gyanúsított 2022. nyarán több százezer forint értékben károsította meg a sértetteket. A többszörösen egyesített büntetőeljárásban most vádemelést javasolnak a szolnoki nyomozók.

 

Túltolta

Hatvankilenc. Nem ennyivel közlekedett, hanem ennyivel lépte túl a megengedett sebességet egy autós Kocséron.