Hétvégi országos összesítő

2022. 11. 21., h - 02:28
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt három nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2022. november 18-án 0 órától november 20-án 24 óráig a rendőrök 114 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 4 halálos kimenetelű közlekedési balesetben négy ember vesztette életét, 27 súlyos és 83 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 425 személyt fogott el, közülük 88 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 208 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 469 személyt állítottak elő, köztük 170 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 22 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 315 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.