Hétvégi összesítő

2021. 06. 07., h - 08:00
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt napok eseményei számokban.

Magyarország területén 2021. június 4-én 0 órától 2021. június 6-án 24 óráig a rendőrök 144 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 6 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 8 ember vesztette életét, 32 baleset súlyos és 106 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 660 személyt fogott el, közülük 82 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 406 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 513 személyt állítottak elő, köztük 279 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 32 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 406 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a hétvégén a rendőrök és katonák 367 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 300 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 9 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és katonák, 1 személy ellen közokirat-hamisítás, további 5 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.