Heves megyében történt

2022. 11. 25., p - 08:50
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és három anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába.

Tegnap 21 óra 30 perc körül a 25-ös főút 9-es kilométerében egy személygépkocsival közlekedő nő lehaladt az úttestről és fának ütközött, melynek következtében súlyosan megsérült.

A rendőrök három személy fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt kettő főt állítottak elő.

Egerben, a Verőszala úton igazoltattak a járőrök tegnap délután egy helyi férfit, akiről kiderült, hogy eltiltás hatálya alatt vezetett, ezért előállították és eljárás indult vele szemben.

Mindig körültekintően, figyelmesen vezessenek,

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Állati csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában.

 

A migráció, mint üzlet

Ezzel a címmel szervezett szakmai konferenciát a KR NNI. A kétnapos képzés során a szakemberek az illegális migrációra épülő nemzetközi szervezetek által elkövetett bűncselekmények elleni küzdelem legújabb kihívásait vették górcső alá.

 

Életet mentettek a jászsági rendőrök

A jászapáti rendőrök több mint fél óráig alkalmaztak mellkaskompressziót egy eszméletlen 74 éves jászberényi férfi megmentése érdekében, aki az időben megkezdett újraélesztésnek köszönhetően életben maradt.

 

Rablás egy üveg borért

A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, ki betört egy 86 éves szendrői idős emberhez.

 

Felismeri?

A dunakeszi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.