Heves vármegyei összesítő

2023. 05. 23., k - 11:56
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

Heves vármegyében az elmúlt 24 órában két anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, két főt az ellenük kiadott körözés alapján.

A körzeti megbízott 2023. május 22-én délben akart megállítani Gyöngyös belterületén egy személyautóval közlekedő férfit, aki a rendőri jelzésnek nem tett eleget és továbbhajtott, azonban a járműve pár utcával odébb defektet kapott. A 25 éves férfi ezt követően gyalog próbált távozni, de a rendőrök elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott, továbbá az is kiderült róla, hogy el van tiltva a vezetéstől. Ellene a Gyöngyösi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy, aki ittasan, vagy bódult állapotban közlekedik, az a saját és mások életét is veszélyezteti!

… hogy mindenki hazaérjen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.