Hiába futott, elfogták

2022. 05. 31., k - 16:34
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Miután megzavarta a mezőtúri rendőr, a betörő a kerítésen átugrott és próbált elmenekülni. Nem sikerült messzire jutnia.

Bejelentést tett a rendőrségen egy mezőtúri lakos 2022. május 30-án kora este, hogy a szomszédja házának udvarán egy idegen férfi tartózkodik. A sértett éppen hazafelé tartott a bevásárlásból, mikor meglátta, hogy egy számára ismeretlen férfi áll a teraszánál. Mivel nem volt nála telefon megkérte a szomszédját, hogy értesítse a rendőrséget. Az idegen mikor meglátta a helyszínre kiérkező rendőrt az összekészített értéktárgyakat hátrahagyva átugrott a kerítésen és elszaladt. Az egyenruhás alig 3 perc alatt a helyszín közelében elfogta a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 57 éves férfit. A jogsértőt gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók megállapították, hogy a férfi pár nappal korábban is bement a sértett udvarára, akkor több szerszámot eltulajdonított.

A Mezőtúri Rendőrkapitányság lopás vétség, valamint lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.             

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.