Hibát hibára halmozott

2022. 09. 29., cs - 07:59
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Lejárt műszaki érvényességű gépkocsival, eltiltás hatálya alatt, ráadásul ittasan vett részt a közúti forgalomban a székesfehérvári férfi.

A járőrök Martonvásáron, a Bajcsy-Zsilinszky utcában ellenőriztek 2022. szeptember 28-án késő délelőtt egy 31 éves székesfehérvári gépjárművezetőt. A rendőrök az igazoltatás során megállapították, hogy a személyautó műszaki érvényessége 2022 júliusában lejárt, továbbá az autó sofőrje nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, a hatóság eltiltotta a járművezetéstől. A rendőri intézkedés folyamán a gépkocsit vezető férfival szemben felmerült annak gyanúja is, hogy alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt, ezért az egyenruhások a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, majd további mintavételre előállították. Az elkövetett szabálysértések miatt a járművezetővel szemben eljárás indult a Gárdonyi Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mozgó sorfal, lánc, védelmi alakzat, folyosó…

Csak néhány azok közül a csapatszolgálati elemek közül, amiket a Készenléti Rendőrség (KR) kiképzési és módszertani szakemberei gyakorlatban tanítottak meg a Magyar Honvédség Katonai Rendészeti Ezred tízfős csoportjának. A rendőrök által tartott kétnapos tömegkezelési tréning a KR központi objektumában zajlott.

 

Őrizetben a késdobáló

A rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a csobaji férfit, aki kést dobott a felesége hátába.

 

Tudta, mit tesz?!

Csaknem tragédiába torkollott egy családi vita Tiszaderzsen. Egy férfi láncfűrésszel vágta meg édesanyja kezét, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Elfogták a rablás elkövetőit

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécskei Rendőrőrsének munkatársai két fiatalt gyanúsítanak azzal, hogy bántalmaztak egy idős férfit és elvették a pénzét.

 

Reszkessetek, betörők!

Több lakásba hatolt be két makói férfi az elmúlt esztendőben Csongrád-Csanád vármegyében. A szegedi nyomozók véget vetettek a sorozatnak, a duót elfogták és őrizetbe vették.

 

Felismeri a férfit?

A soproni nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen személy azonosításához.