Hír Fejér megyéből

2022. 02. 02., sze - 08:58
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság lopás vétség, továbbá lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 54 éves helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2022. január 29-én délután a megyeszékhelyen, egy Móricz Zsigmond utcai társasház felújítás alatt álló lakásából csaptelepeket tulajdonított el, valamint megkísérelt ellopni egy fali gázkazánt is, azonban ezen cselekménye során megzavarták, ezért elmenekült a helyszínről. A rendőrök a kiterjedt adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként rövid időn belül azonosították az elkövetőt, akiről megállapították, hogy vele szemben a  Miskolci Törvényszék csalás, a Székesfehérvári Törvényszék pedig közokirat-hamisítás miatt körözést rendelt el.

A járőrök 2022. január 1-jén délelőtt Székesfehérvár belvárosában fogták el a férfit, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki a székesfehérvári nyomozók.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.