Hír Fejér megyéből

2022. 05. 23., h - 09:27
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. május 22-én 16 óra 45 perc körül a 62-es számú főút 21-es kilométerszelvényében, Szabadegyháza külterületén. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 42 éves motorkerékpárt vezető férfi közlekedett Dunaújváros irányába, amikor haladása során áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő személygépkocsival, melyben egy háromtagú család utazott. A motor vezetőjével szemben felmerült az ittasság gyanúja. A baleset során mind a négy fő megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.

 

Szakértelem, szorgalom, empátia

Az áldozatok védelméért, segítéséért Victima Protector díjjal tüntették ki Budai-Acsai Krisztina r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi fővizsgálóját.

 

Megszúrta ismerősét

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”.

 

Elfogták a sírrongálót

A Tamási Rendőrkapitányságon kihallgatták azt a férfit, aki a gyanú szerint 16 sírt rongált meg Nagykónyiban.

 

Rendőrök a villamosokon és a buszokon

A budapesti rendőrök több embert elfogtak, hármat előállítottak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.