Hírek Bács-Kiskun megyéből

2021. 07. 29., cs - 06:32
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint 14 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Az elmúlt napon a megye rendőrei egy ittas járművezetőt állítottak elő vér-vizelet mintavételre.

Fülöpháza külterületén, az 52-es számú főút 20-as kilométerénél személyautóval közlekedett egy 68 éves nagykanizsai lakos 19 óra 45 perckor. A rendelkezésre álló adatok alapján a sofőr előzni kezdett, és áttért a menetirány szerinti bal forgalmi sávba, azonban nem tartott kellő követési távolságot az előtte haladó nyerges vontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvénytől, ezért amikor az fékezett hátulról nekiütközött. A baleset következtében a személygépkocsi utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérüléseket szenvedett.

A tegnapi napon a járőrök és nyomozók négy személyt fogtak el, és további nyolcat előállítottak. Öten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közös érdek

A járművezetők szabálykövető magatartása minden közlekedő közös érdeke Nógrád megyében is!

 

Keresik

A dunai vízirendőrök és a katasztrófavédelem búvárai jelenleg is kutatnak a tegnap eltűnt lány után.

 

Lezárt akta: crack-et árult a keceli díler

Egy 37 éves férfival szemben folytattak eljárást a Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt.

 

Lezárt akta: Ököllel ütötte

A győri rendőrök befejezték egy 59 éves rábapatonai férfivel szemben folytatott büntetőeljárás vizsgálatát, aki egy közlekedési baleset helyszínén garázdálkodott.