Hírek Bács-Kiskun megyéből

2021. 07. 29., cs - 06:32
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint 14 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Az elmúlt napon a megye rendőrei egy ittas járművezetőt állítottak elő vér-vizelet mintavételre.

Fülöpháza külterületén, az 52-es számú főút 20-as kilométerénél személyautóval közlekedett egy 68 éves nagykanizsai lakos 19 óra 45 perckor. A rendelkezésre álló adatok alapján a sofőr előzni kezdett, és áttért a menetirány szerinti bal forgalmi sávba, azonban nem tartott kellő követési távolságot az előtte haladó nyerges vontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvénytől, ezért amikor az fékezett hátulról nekiütközött. A baleset következtében a személygépkocsi utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérüléseket szenvedett.

A tegnapi napon a járőrök és nyomozók négy személyt fogtak el, és további nyolcat előállítottak. Öten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.