Hírek Bács-Kiskun megyéből

2021. 12. 21., k - 08:26
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt nap eseményei.

Tegnap a nyomozók és járőrök 3 személyt fogtak el, és további 11 előállításáról intézkedtek. Nyolc fő bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A kecskeméti rendőrök sikkasztás miatt őrizetbe vettek egy 26 éves helybélit, akiről már korábban bebizonyosodott, hogy egy dohánybolt alkalmazottjaként pénzt vett ki a kasszából, és azzal sajátjaként rendelkezett. Az is kiderült, hogy a nő 26 alkalommal az érkezett dohányterméknél kevesebbet vételezett be, a különbözetet pedig eltette magának. De szeszes italokat is sikkasztott az alkalmazott, aki több mint 10 millió forint kárt okozott. A nyomozók kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását.

Az elmúlt 24 órában 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 12 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Két gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel céljából állítottak elő.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.