Hírek Békés megyéből

2022. 01. 17., h - 08:56
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléses balesetnél és bűncselekmények gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2022. január 16-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Vésztő külterületén 6 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és fának ütközött. A mentők a járművezetőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. Békéscsabán, a Luther utcában 22 óra 15 perc körül egy személyautóval közlekedő nő elvesztette az irányítást az autója felett, felhajtott a járdára és egy kerékpártárolónak ütközött. A balesetben a nő könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. január 16-án 10 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Jókai utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. Az autóst a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértési eljárás is indult a 39 éves férfi ellen, mert a jogosítványát nem tartotta magánál.

Sarkadon 2022. január 16-án elfogtak a rendőrjárőrök egy sarkadi férfit, aki ellen testi sértés miatt a Fővárosi Törvényszék elfogatóparancsot adott ki. A 28 éves férfit a rendőrkapitányság őrizetbe vette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Feloszlatták

A Budapesti Rendőr-főkapitányság feloszlatta az Erzsébet hídon szervezett jogellenes gyűlést.

 

5 órán belül elfogták a rablót

A gyanú szerint a 42 éves férfi két alkalommal is pénzt követelt, amit a félelemben lévő sértett átadott. A telefont is elvette az áldozatától. Az oroszlányi rendőrök öt órán belül elfogták az elkövetőt, akit őrizetbe vettek.

 

Megfogva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a cseh sofőr ellen, aki 19 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittas volt a sofőr

Véget ért a ma reggel Paksnál történt baleset helyszínelése a 6-os főúton.