Hírek Békés megyéből

2022. 04. 18., h - 07:45
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Magánlaksértés gyanúsítottjának elfogása és garázdaság Békéscsabán, ittas járművezetés miatt történt rendőri intézkedés Kevermesen.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2022. április 17-én elfogtak egy magánlaksértés miatt körözött férfit. Az 55 éves férfi pár nappal korábban bement egy békéscsabai ház udvarára és a házhoz tartozó tárolóban töltötte az éjszakát. Korábban kapott ott szállást, a tulajdonos azonban ezúttal nem engedte meg neki, hogy bemenjen, ezért indult ellene büntetőeljárás.

Békéscsabán, egy bevásárlóközpontban 2022. április 17-én este egy férfi megütötte, fellökte és megrugdosta a barátnőjét. A rendőrök a 23 éves békéscsabai férfit előállították és garázdaság miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő egy férfit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának rendőrei 2022. április 17-én 9 óra 30 perc körül Kevermesről. A 48 éves férfi személygépkocsival közlekedett, a rendőrök a Jókai utcában állították le és szondáztatták meg. Miután a légalkoholmérés eredménye pozitív lett, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra vitték, ahol újabb méréseket végeztek. Azok is megerősítették az ittasság gyanúját, ezért elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben egy ózdi kristály-díler

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt az ózdi férfit, aki új pszichoaktív anyagot árult vevőkörének, köztük fiatalkorúaknak is.

 

A káli  dílerek őrizetben

A Füzesabonyi nyomozók öt személyt hallgattak ki gyanúsítottként pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt.

 

Megduplázta

A rendőrség a balesetek megelőzése érdekében országos akciót tartott 2024. április 15. és április 21. között.

 

Elég ebből!

A nyíregyházi nyomozók véget vetettek a gépkocsifeltörésekre szakosodott budapesti páros bűnös tevékenységének.

 

Körözött autó Nagylakon

Német hatóságok által körözött autót foglaltak le Nagylak közúti határátkelőhelyen a magyar rendőrök.