Hírek Békés megyéből

2022. 07. 06., sze - 09:10
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy őrizetbe vétel és két lopás.

Békés megyében 2022. július 5-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2022. július 5-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy jogosítványa nincs, soha nem is volt. A gyulai férfit a rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Tótkomlóson, a Rózsa Fürdőben 2022. július 5-én délután ellopták egy nő őrizetlenül hagyott pénztárcáját, amiben 80 ezer forint volt. A bűncselekmény elkövetője a pénzt elvitte, az üres tárcát pedig bedobta egy szemetesbe. Egy órával később Mezőkovácsházán, egy áruházban 245 ezer forintot loptak el egy nőtől. A tárcát a tulajdonosa letette az áruk közé, amíg a kosarába pakolt, ekkor vette ki belőle valaki a bankjegyeket. A rendőrök mindkét ügyben nyomoznak, keresik a lopások elkövetőit. Emellett mindenkit arra kérnek, hogy sehol még rövid időre se hagyja őrizetlenül a személyes dolgait, táskáját, pénztárcáját, mobiltelefonját! Készpénzt pedig lehetőleg mindig csak annyit vigyenek magukkal, amennyire szükségük lesz!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Aki keres, talál

Egy kamionban bujkálva találtak rá egy körözött férfira a rendőrök Leányváron.