Hírek Békés megyéből

2022. 08. 08., h - 09:25
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Személygépkocsival felborult egy, a gyanú szerint ittasan vezető férfi Vésztőn, és ketten összeverekedtek egy békéssámsoni büfében.

Békés megyében 2022. augusztus 7-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Vésztőn, a Kossuth Lajos utcában 2022. augusztus 7-én 3 óra 15 perc körül fának ütközött és felborult egy személygépkocsi. A járműben ketten ültek, egyik férfi sem sérült meg, de a vezető, egy 20 éves kevermesi férfi a gyanú szerint ittasan ült volán mögé. Ráadásul az autó sem az övé volt, hanem Elekről, egy kapubejáróból vitte el. A kocsi nem volt bezárva és benne volt az indítókulcs. A kevermesi férfi ellen ittas járművezetés és jármű önkényes elvétele bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is büntetőeljárás indult.

Békéssámsonban, egy büfében 2022. augusztus 8-án éjjel fél 1 körül összeverekedett két férfi, a dulakodás közben megrongálták a bejárati ajtót. A verekedésben egyikük súlyosan megsérült. Az Orosházi Rendőrkapitányság a történtek ügyében garázdaság vétség miatt nyomozást rendelt el és a rendőrök mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.