Hírek Békés megyéből

2022. 12. 05., h - 09:27
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két elfogás, valamint lopás és garázdaság miatt történt rendőri intézkedések.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. december 2-án elfogtak egy bucsai férfit, aki ellen a Kecskeméti Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja lopás miatt elfogatóparancsot adott ki. A 65 éves férfit a Kecskeméti Törvényszékre vitték.

Megloptak egy férfit 2022. december 3-án hajnalban Pusztaföldváron, a Boráros téri buszmegállóban. A padra letett hátizsákját vitte el valaki. A rendőrök rövid idő alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 59 éves helyi férfit, aki ellen büntetőeljárást indítottak. Kutatást tartottak nála és megtalálták a hátizsákot. Minden benne volt, így a táskát a tulajdonosa a tablettjével, fejhallgatójával és pénzével együtt visszakapta.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2022. december 3-án őrizetbe vett egy szakolyi férfit, mert a Nyíregyházi Járásbíróság állatkínzás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki ellene.

Békéscsabán, egy presszóban 2022. december 4-én 1 óra körül szerelemféltés miatt vitatkozni kezdett két férfi, majd a szóváltás tettlegességig fajult. Dulakodtak és egyikük megütötte a másikat. Eközben felborítottak egy asztalt és kitörtek egy ablakot. Egyik férfi sem sérült meg, a Békéscsabai Rendőrkapitányság a történtek kapcsán garázdaság miatt büntetőeljárást indított.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálydílerek

A zuglói rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított páron ütöttek rajta. A lakásukon talált drog mellett rengeteg pénzt, két autót és tizenegy mobiltelefont is lefoglaltak.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.