Hírek Békés megyéből

2020. 01. 31., p - 09:13
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Körösladányban, szabálysértési őrizetbe vétel és garázdaság Békéscsabán, lopás Szeghalmon.

Körösladányban, a Dózsa György úton, 2020. január 30-án 10 óra körül egy kisteherautó vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek. A mentők a kerékpáros férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett egy 19 éves férfit. A fiatalember korábban agresszíven viselkedett az édesanyjával, ezért a rendőrség ideiglenes megelőző távoltartó határozatban megtiltotta neki, hogy felkeresse őt, kapcsolatba lépjen vele. Ezt nem tartotta be, 2020. január 30-án este megjelent a nagymamájánál, ahol ott volt az édesanyja is, és mindkettőjüket bántalmazta. A Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai a 19 éves fiatalembert három napon belül bíróság elé állíthatják.

Békéscsabán, az Andrássy úton, 2020. január 30-án 22 óra körül egy férfi betörte egy ingatlaniroda ablakát. A rendőrség garázdaság miatt büntetőeljárást indít ellene.

Szeghalmon, 2020. január 30-án 16 óra körül egy 17 éves fiú ismerőse otthonából ellopott egy akkumulátort, amit a barátjával leadtak egy felvásárlónál. A rendőrök két és fél óra alatt elfogták őket és a Szeghalmi Rendőrkapitányság lopás miatt büntetőeljárást indít ellenük. A rendőrök az akkumulátort lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Felismeri?

Szeméremsértő módon viselkedett, a váci rendőrök keresik.

 

Újra megcsinálták

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság két munkatársa is teljesítette saját távját az emberfeletti tettet igénylő hétvégi futóversenyen.