Hírek Békés megyéből

2021. 11. 25., cs - 09:29
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy elfogás, egy előállítás és két őrizetbe vétel.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja 2021. november 24-én elfogott egy kaszaperi férfit, aki ellen a Kecskeméti Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 64 éves férfit előállították a Gyulai Törvényszékre.

Ittasan vezető férfit állítottak elő a rendőrök 2021. november 24-én 23 óra körül Körösladányból a Szeghalmi Rendőrkapitányságra. A férfi személygépkocsival közlekedett, amikor leállították. Az alkoholteszter jelezte, hogy szeszes italt fogyasztott, ezért büntetőeljárás indult ellene.

Két férfit vett őrizetbe a rendőrség engedély nélküli vezetés miatt 2021. november 24-én Békés megyében. Egyiküket Gyulán, a másik férfit Pusztaottlakán állították le a rendőrök. Mindketten személygépkocsit vezettek jogosítvány nélkül. A szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják őket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letörte a csapórudat

A zalaegerszegi rendőrök nyomozást indítottak a vasúti közlekedés biztonságát veszélyeztető ügyben.

 

Rabló állhat bíróság elé

Egy kecskeméti férfi egy áruházból kísérelt meg néhány dolgot ellopni, de a biztonsági őr észrevette. A gyanúsítottat a rendőrök a rutin, a személyismeret és a szerencse segítségével fogták el.