Hírek Békés vármegyéből

2023. 02. 09., cs - 08:55
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Sikkasztás és testi sértés miatt történt rendőri intézkedések.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2023. február 8-án sikkasztás vétség miatt büntetőeljárást indított egy férfi ellen, mert a gyanú szerint megkárosította a munkaadóját. Műtrágyázást végzett egy Gyomaendrőd külterületén lévő földterületen, és a munkához kiadott anyaggal nem tudott elszámolni, annak egy részét eladta. Az anyagért kapott pénzt nem tarthatta meg, a rendőrök lefoglalták tőle. A vevő tudta, hogy bűnös úton szerzett trágyát vett, ezért ellene is büntetőeljárás indult. A műtrágya a rendőri intézkedésnek köszönhetően hiánytalanul visszakerült a céghez.

Békésen, 2023. február 8-án egy férfi késsel megsebesítette az élettársát. Otthonukban vesztek össze, majd a nő ki akart menni a házból, de a férfi ellökte és megvágta őt. A nő könnyű sérülést szenvedett, az 54 éves párja ellen a Békési Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet gyanúja miatt indított eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.