Hírek Békés vármegyéből

2024. 03. 01., p - 11:26
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Testi sértés és elfogások.

A volt élettársát bántalmazta egy férfi 2024. február 29-én 19 óra 30 perc körül Kétegyházán. Vitatkoztak, majd a férfi arcon fejelte a nőt, súlyos sérülést okozott neki. A Gyulai Rendőrkapitányság testi sértés bűntett gyanúja miatt eljárást indított ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2024. február 29-én elfogtak egy nőt, akit a Makói Rendőrkapitányság lopás miatt keresett. A nőt előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. Ugyanezen a napon szintén a gyulai rendőrök elfogtak és előállítottak egy román állampolgárságú férfit, akit a Békéscsabai Járásbíróság, a Gyulai Járásbíróság és Gyulai Járási Ügyészség is kiutasított Magyarország területéről. Mivel a férfi jogellenesen tartózkodott az országban, a rendőrök a Szegedre, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóságra vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.