Hírek Békés vármegyéből

2023. 05. 25., cs - 08:39
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Balesetnél helyszíneltek, bűncselekmények, körözés és szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök.

Békéscsabán, a Kisfényesi út és a Körte sor kereszteződésében 2023. május 24-én 15 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy segédmotoros kerékpárral közlekedő nőnek és összeütköztek. A nő súlyosan megsérült.

Békéscsabán, az Erzsébet lakóparkban 2023. május 24-én 18 óra 45 perc körül egy felé közelítő, pórázon sétáltatott kutya miatt hirtelen fékezett, elesett és könnyebben megsérült egy kerékpáros. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit és a felelősség kérdését.

Jogosítvány nélkül, más autójával közlekedett egy férfi 2023. május 24-én, Békéscsabán. A rendőrök a Szarvasi úton állították le. Igazoltatásakor kiderült, hogy a bíróság egy évre, 2023. október 17-éig eltiltotta a járművezetéstől, a kocsit pedig a tulajdonos tudta nélkül használta. A 44 éves békéscsabai férfi ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt és jármű önkényes elvétele bűncselekmények miatt indult eljárás, és a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vette őt.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2023. május 24-én tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vett egy sarkadi nőt, mert Békéscsabán, a Sikló utcában pénzért szexuális szolgáltatást kínált.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2023. május 24-én szabálysértési őrizetbe vett egy dobozi férfit, mert segédmotoros kerékpárral közlekedett úgy, hogy nincs vezetői engedélye. A rendőrök Békéscsabán, a Széchenyi utcában igazoltatták és három napon belül bíróság elé állíthatják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.