Hírek Fejér megyéből

2020. 02. 07., p - 09:55
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Móron, a Rákóczi utcában ellenőriztek a járőrök egy Opel típusú személygépjárművet és annak 38 éves női vezetőjét 2020. február 6-án kora délután. Az intézkedéskor a sofőrnél alkalmazott légalkoholmérő pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök a helyi lakost elfogták, további mintavételre előállították, a vezetői engedélyét pedig bevonták. Az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult az illetékes rendőrkapitányságon.

Székesfehérváron, egy a Holland fasoron levő bevásárlóközpont munkatársai kértek rendőri segítséget 2020. február 6-án délután, mivel egy 18 és egy 48 éves férfi az üzletből különböző ruhaneműket és bizsu ékszereket próbált meg eltulajdonítani - az áruvédelmi eszközt eltávolítva – azokat a ruházatukba rejtve, az üzletből fizetés nélkül kivinni. Az egyenruhások a móri lakosokat elfogták, a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben a szegedi szatír

Fiatalkorú lányok előtt végzett önkielégítést Szeged belvárosában egy férfi. A rendőrök őrizetbe vették.

 

Végső búcsú

Hozzátartozók, barátok, ismerősök és tisztelők mellett a kollégák is végső búcsút vettek dr. Lukács János nyugállományú rendőr vezérőrnagytól.