Hírek Fejér megyéből

2020. 04. 25., szo - 07:18
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Körözött személlyel szemben és közúti közlekedési balesetnél intézkedtek az egyenruhások.

Sárkeresztúron, a Bem József utcában ellenőriztek a járőrök egy 76 éves helyi lakost 2020. április 24-én kora reggel. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a Sárbogárdi Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a vele szemben kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. A rendőrök a férfit elfogták, majd a bírság megfizetése után szabadon bocsátották.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2020. április 24-én kora délután Bakonycsernye belterületére, ahol egy 63 éves helyi lakos közlekedett mezőgazdasági vontatójával, amikor eddig ismeretlen okból elveszítette uralmát a járműszerelvénye felett, majd azzal felborult. A kiérkező járőrök a sofőrnél légalkoholmérő készüléket alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A mentőszolgálat munkatársai a férfit további ellátás céljából kórházba szállították.  A sofőrrel szemben büntetőeljárás indult a Móri Rendőrkapitányságon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük a verekedőket

Belekötöttek egy utasba a 3-as villamos megállójában és verték meg a villamoson.
A BRFK a lakosság segítségét kéri egy II. kerületben történt verekedés ügyében.

 

6 fő migráns, 1 fő embercsempész elfogva

A Rétsági és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei fogták el azt a bolgár állampolgárságú embercsempészt, aki Rétságon a rendőri jelzésre nem állt meg járművével, majd Balassagyarmaton egy áram ellátó transzformátornak ütközött.

 

Ittas sofőrök rendőrkézen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 17 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 39. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Cáfolat

Valótlanul idézi a Blikk a BRFK-t.