Hírek Fejér megyéből

2020. 04. 25., szo - 07:18
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Körözött személlyel szemben és közúti közlekedési balesetnél intézkedtek az egyenruhások.

Sárkeresztúron, a Bem József utcában ellenőriztek a járőrök egy 76 éves helyi lakost 2020. április 24-én kora reggel. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a Sárbogárdi Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a vele szemben kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. A rendőrök a férfit elfogták, majd a bírság megfizetése után szabadon bocsátották.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2020. április 24-én kora délután Bakonycsernye belterületére, ahol egy 63 éves helyi lakos közlekedett mezőgazdasági vontatójával, amikor eddig ismeretlen okból elveszítette uralmát a járműszerelvénye felett, majd azzal felborult. A kiérkező járőrök a sofőrnél légalkoholmérő készüléket alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A mentőszolgálat munkatársai a férfit további ellátás céljából kórházba szállították.  A sofőrrel szemben büntetőeljárás indult a Móri Rendőrkapitányságon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pontymentés

A rendőrök tetten érték a halőrök segítségével azt a férfit, aki a nyékládházi Gólem tavon - tilalom idején - kifogott egy méretes pontyot. A „sértett” az összefogás eredményeként visszakerült az élőhelyére.

 

Büszkék vagyunk rájuk

Szabadidejükben mentettek életet a mezőtúri rendőrök. Az életmentés jutalmat érdemelt.