Hírek Fejér megyéből

2021. 06. 14., h - 08:33
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A körzeti megbízottak Előszálláson, a Dollár utcában igazoltattak 2021. június 13-án reggel egy 41 éves helyi lakost, akiről az intézkedés során megállapították, hogy csalás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Makói Rendőrkapitányság a körözését rendelte el. A járőrök a férfit elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították.

A rendőrök a 7-es számú főúton Szabadbattyán-Emmaróza térségében intézkedtek 2021. június 13-án délután egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén. A helyszíni szemle adatai alapján egy 46 éves abai lakos Suzuki típusú személygépkocsijával Székesfehérvár irányába közlekedett. Haladása során balra kívánt kanyarodni, azonban későn vette észre, hogy gépjárműve előzését már megkezdte egy motorkerékpáros és elsodorta azt. Az ütközés következtében a motorkerékpár az utat szegélyező vízelvezető árokba csapódott, 42 éves vezetője pedig megsérült.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.

 

Szakértelem, szorgalom, empátia

Az áldozatok védelméért, segítéséért Victima Protector díjjal tüntették ki Budai-Acsai Krisztina r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi fővizsgálóját.

 

Megszúrta ismerősét

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”.

 

Elfogták a sírrongálót

A Tamási Rendőrkapitányságon kihallgatták azt a férfit, aki a gyanú szerint 16 sírt rongált meg Nagykónyiban.

 

Rendőrök a villamosokon és a buszokon

A budapesti rendőrök több embert elfogtak, hármat előállítottak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.