Hírek Fejér megyéből

2021. 09. 27., h - 08:32
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A rendőrök Soponyán, a Petőfi Sándor utcában ellenőriztek 2021. szeptember 26-án hajnalban egy személygépkocsit, valamint 25 éves kálozi sofőrjét és a gépjármű utasát. Az intézkedő járőrök megállapították, hogy a két férfi a gépkocsi tulajdonosának tudomása és előzetes engedélye nélkül vitte el a járművet, emellett a 25 éves sofőr a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. Az eset miatt jármű önkényes elvétele, továbbá járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A járőrök Székesfehérváron, a Széchenyi utcában intézkedtek 2021. szeptember 26-án délelőtt egy 28 éves férfival szemben, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt a körözését rendelte el. A rendőrök a férfit előállítását követően őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vége a bujkálásnak

A Tolna megyei felderítők és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda célkörözési nyomozói Spanyolországban közösen találták meg a nyolc év fegyházbüntetésre ítélt bűnszövetséget irányító bogyiszlói nőt.

 

A rendőröknek összejött

Az illegális meggazdagodás érdekében volt betörés, telephelyen időzés, logisztika, verítékes munkával megszerzett zsákmány, aminek csak egy részét sikerült magával vinnie. Ráadásul a rendőrök azonosították, mi több, el is fogták.

 

Bogyiszlónál ért véget az út

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőriztek egy járművet, melyben tíz illegális migránst szállított a sofőr.