Hírek Fejér megyéből

2021. 09. 27., h - 08:32
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A rendőrök Soponyán, a Petőfi Sándor utcában ellenőriztek 2021. szeptember 26-án hajnalban egy személygépkocsit, valamint 25 éves kálozi sofőrjét és a gépjármű utasát. Az intézkedő járőrök megállapították, hogy a két férfi a gépkocsi tulajdonosának tudomása és előzetes engedélye nélkül vitte el a járművet, emellett a 25 éves sofőr a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. Az eset miatt jármű önkényes elvétele, továbbá járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A járőrök Székesfehérváron, a Széchenyi utcában intézkedtek 2021. szeptember 26-án délelőtt egy 28 éves férfival szemben, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt a körözését rendelte el. A rendőrök a férfit előállítását követően őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A Dunát átúszta, a büntetést nem úszta meg

Szabálytalan autós menekült a rendőrök elől Óbudán. A sofőr egy zsákutcában kiugrott a kocsiból, és a Dunába ugorva próbált egérutat nyerni. A járőrök a Hajógyári-szigeten fogták el. Az is kiderült, hogy miért akart meglépni: a járművezetés szinte minden szabályát megszegte.

 

2+6

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 44 éves moldáv sofőr és 53 éves társa ellen, akik hat embernek nyújtottak segítséget az országhatár illegális átlépésében.