Hírek Fejér megyéből

2021. 09. 28., k - 09:19
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A rendőrök Székesfehérváron, a Rákóczi út és a József Attila utca kereszteződésében intézkedtek 2021. szeptember 27-én kora reggel egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén. A helyszíni szemle adatai alapján egy 31 éves férfi haladása során nem megfelelően választotta meg gépjárműve sebességét és az útkereszteződéshez érve kisodródott, majd korlátnak ütközött. A gépkocsi ukrán állampolgárságú sofőrjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért az egyenruhások további mintavételre előállították, az elkövetett jogsértések miatt pedig eljárást kezdeményeztek vele szemben.

A járőrök Etyeken, a Kossuth utcában igazoltattak 2021. szeptember 27-én délután egy 34 éves férfit, akivel szemben gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy - egy korábbi elszámolási vita miatt - leszerelte és magához vette ismerősének gépjárművéről az azon található hatósági jelzéseket. A rendőrök a férfit a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopni akartak, őrizetbe kerültek

Három férfi próbált meg rézkábeleket elvinni egy békéscsabai telephelyről. A cég biztonsági kameráinak képét figyelő diszpécser azonban látta, mit csinálnak. Hívta a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a férfiakat és két segítőjüket.

 

Keressük a tettest!

Az ismeretlen elkövető csavarokat és lemezalátéteket szerelt ki a sínek talpfájából a Dejtár és Ipolyvece közötti vasútvonalon.