Hírek Fejér megyéből

2021. 10. 09., szo - 06:51
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittasan, és vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőrökkel szemben intézkedtek a rendőrök.

A járőrök Dunaújváros belterületén ellenőriztek 2021. október 8-án nem sokkal éjfél után egy 34 éves sofőrt, aki gépkocsijával úgy vett rész a közúti forgalomban, hogy nem rendelkezett vezetésre jogosító okmánnyal, mivel azt korábban már bevonták tőle. Az egyenruhások a dunaújvárosi férfit elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol szabálysértési eljárást indítottak ellene, majd ezt követően őrizetbe vették. 


Az egyenruhások 2021. október 8-án hajnalban ellenőriztek egy Kia típusú személygépjárművet és annak vezetőjét Dunaújvárosban, a Magyar úton. Az intézkedés során a sofőrnél alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, valamint vezetői engedéllyel sem rendelkezett, ezért az egyenruhások a 36 éves férfit a helyszínen elfogták és további mintavételre előállították, majd az elkövetett jogsértések miatt eljárást indítottak ellene a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopni akartak, őrizetbe kerültek

Három férfi próbált meg rézkábeleket elvinni egy békéscsabai telephelyről. A cég biztonsági kameráinak képét figyelő diszpécser azonban látta, mit csinálnak. Hívta a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a férfiakat és két segítőjüket.

 

Keressük a tettest!

Az ismeretlen elkövető csavarokat és lemezalátéteket szerelt ki a sínek talpfájából a Dejtár és Ipolyvece közötti vasútvonalon.