Hírek Fejér megyéből

2021. 10. 25., h - 09:17
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Verekedő és körözött személlyel szemben intézkedtek a rendőrök.

A járőrök 2021. október 24-én délután Kápolnásnyéken, az Erzsébet utcában ellenőriztek egy férfit, akik a rendelkezésre álló adatok alapján azzal gyanúsítható, hogy nem sokkal korábban, előzetes szóváltást követően,  bántalmazott egy 66 éves helyi lakost. A járőrök a 49 éves nadapi férfit elfogták, a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Móron, a Dózsa György utcában ellenőriztek a járőrök egy 60 éves nőt 2021. október 24-én délután. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a Móri Rendőrkapitányság a helyi lakos körözését rendelte el, mivel a vele szemben kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. Az egyenruhások a nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.