Hírek Fejér megyéből

2022. 01. 31., h - 09:32
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittas baleset okozóval és körözött férfival szemben intézkedtek a rendőrök.

A járőrök anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek 2022. január 30-án 14 óra 50 perckor Polgárdiban, a Május 1 utcában. A sofőr haladása során elveszítette uralmát a gépkocsi irányítása felett, először árokba hajtott, majd oldalára borult. Az egyenruhások a 43 éves székesfehérvári járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket jelzett, ezért vezetői engedélyét a helyszínen elvették, majd előállították, ellene büntető és szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

A dunaújvárosi körzeti megbízott 2022. január 30-án 19 óra körül Dunaújvárosban, a Liget közben intézkedett egy 29 éves nagyvenyimi lakossal szemben. A férfi ellenőrzése során megállapította, hogy a Kaposvári Rendőrkapitányság a körözését rendelte el, mivel a rá jogerősen kiszabott bírságot nem fizette meg. A körzeti megbízott a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállította, majd a bírság befizetését követően szabadon bocsátotta.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.